Hellitä vähän

Tarina

hellitä vähän tarina

Blogin takana häärää 28-vuotias Emmi, joka on DI-opintojen jälkeen asettunut Helsinkiin ja työskentelee päivisin digitaalisen myynnin konsulttina. Blogihistoriani on alkanut jo vuonna 2013, jolloin aloitin kirjoittamaan blogia lähtiessäni vaihto-opiskelemaan. Myöhemmin blogista kehittyi lifestyle- ja muotiblogi Me Time. Vuonna 2017 bloggausintoni rupesi hiipumaan ja totesin, ettei blogin aihepiiri enää inspiroinut samaan tapaan kuin ennen. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin lopettaa blogin ja aloittaa alusta tämän blogin kanssa.

Ajatus Hellitä vähän -blogiin syntyi kliseisesti juoksulenkillä endorfiinihuumassa. Olen pitkään työstänyt armollisempia ajatusmalleja omassa päässäni – lukenut, opiskellut, kuunnellut ja katsellut aiheesta ja aiheen vierestä. On helppoa lähteä kirjoittamaan teemoista, jotka ovat omassa elämässä vahvasti läsnä ja tuntuvat tärkeiltä. Ja ainakin oman kokemukseni perusteella näille ajatuksille on tilausta myös muualla.

Kuten blogin esittelytekstissä kerron, missionani on saada lukijani voimaan paremmin suorittamalla vähemmän. Haluan tarjota paikan, missä voi hengähtää ilman jatkuvaa riittämättömyyden tunnetta. Toiveenani on luoda tästä yhteisö, jossa jokainen voi hellittää vähän. Blogin todellinen suunta ja aihepiirit tulevat varmasti elämään ajan myötä, mutta tärkeintä on aloittaa jostain 🙂

Kirjoittaja
Jaa tämä postaus